blog


De drie 2021 Trends voor Printer kopen en Printer huren

Op het einde van het jaar en aan het begin van het nieuwe jaar is het gebruikelijk om terug te blikken maar ook vooruit te blikken. Wat heeft zich allemaal afgespeeld in het jaar 2020 en wat nemen we mee als lessen en inzichten voor 2021. 2020 was niet zomaar een jaar. Het was het jaar van Covid19. Het coronavirus heeft ons in het eerste kwartaal volledig verrast en er voor gezorgd dat we in het tweede kwartaal in een lockdown terecht zijn gekomen. Veel mensen zijn dierbaren verloren en veel sectoren zijn in zwaar weer beland. De zomer zijn we redelijk doorgekomen, maar in september waren de eerste tekenen op een herhaling van zetten zichtbaar in de cijfermatige trends. En as we write zitten we voor een tweede keer in een lockdown “gevangen”. Naast het persoonlijke leed dat mensen hebben ervaren zijn we ook gedwongen anders te werken en te studeren. Elkaar zakelijk en persoonlijk ontmoeten kon in meerdere maanden in 2020 alleen plaatsvinden via digitale technologie. De digitale transformatie heeft een vlucht naar voren genomen. En heeft onze wijze van communiceren voorgoed in sneltrein vaart veranderd. Wat zijn volgens Wijverhurenprinters de drie trends voor Printer kopen en Printer huren voor 2021? 

Trend 1 voor Printer Kopen en Printer Huren, Thuiswerken is het nieuwe normaal.

Een ding hebben bedrijven en overheden langdurig kunnen testen. En dat is het werken vanuit huis en elkaar ontmoeten via digitale video conference technologie. En terugkijkend kan je concluderen dat het een succes is. Niet vanwege de gedwongen vorm en frequentie. Wel zijn medewerkers en ook studenten versneld gewend geraakt aan het via video met elkaar communiceren. En de bijkomende voordelen zijn legio. Minder auto en openbaar vervoer kilometers en kosten. Minder files. Minder belasting voor het milieu. Nieuwe inzichten op de behoefte aan kantoren voor de toekomst. Om maar een paar voordelen te noemen. De kosten voor thuiswerken zijn te verwaarlozen in vergelijking tot de kilometer kosten van vervoer en de m2 kosten van gebouwen. Veel bedrijven hebben al geïnvesteerd in de thuiswerk plek, anderen hebben even de kat uit de boom gekeken en gaan dit in 2021 oppakken. Er zal in 2021, zodra Covic19 het toelaat, een meer gebalanceerde mix komen van virtuele en fysieke ontmoetingen. Zodra er een fysieke ontmoeting plaatsvindt zal dat ook vaker op een flexibele kantoor of vergader locatie zijn. Afhankelijk van tijd, plaats, duur en groep grootte. Op kantoren wordt beduidend minder geprint. Er komt meer behoefte aan printen vanuit huis en onderweg. 2021 wordt het jaar voor het Thuiswerk kantoor inrichten met een Printer kopen of een Printer huren. En in meerderheid gaan de Printers online besteld worden. Want 2020 heeft online bestellen tot gewoongoed gemaakt. 

Trend 2 voor Printer Kopen en Printer Huren, De beveiliging van het nieuwe normaal.

Waar voor 2020 veel data hoogst zelden de kantoormuren verliet is het een gegeven dat thuis en onderweg werken nu alleen mogelijk is als je anytime en anyplace toegang hebt tot je data en documenten. En eerst hadden alleen mobiele werkers en management functies vaak de mogelijkheid om vanuit huis of mobiel in te loggen op de netwerkomgeving. Sinds Covid19 is de groep medewerkers met toegang tot het netwerk, vanaf een andere locatie dan het kantoor, fors toegenomen. En dit vraagt om meer, betere en nieuwe soorten van beveiliging. Mede omdat hackers en kwaadwillende die er op uit zijn om cybercrime toe te passen net zo snel in aantal groeien als het aantal thuiswerkers. Printers die thuis worden geïnstalleerd en via een PC of laptop verbonden worden met het zakelijke ICT netwerk zijn een extra ingang en uitgang voor het mogelijk stelen en of lekken van data. Thuis is er vaak een mix van zakelijk en persoonlijk gebruik van alle aanwezige apparaten. Privé en zakelijk lopen door elkaar en meerdere personen kunnen gebruik maken van de faciliteiten. En de mens blijft de zwakste schakel als het gaat om de ICT beveiliging. Als het gaat om Printer kopen of Printer huren voor thuis is het ons advies om de installatie door een professional te laten uitvoeren. Iemand die gewend is om de beveiliging op de juiste wijze in te regelen en aan te passen aan de ICT security en GDPR protocollen van het bedrijf. Voorkomen is beter dan genezen.

Trend 3 voor Printer Kopen en Printer Huren, organiseer het digitaliseren van Documenten.

Door het thuis en onderweg werken en vergaderen is toegang hebben tot al je informatie en documenten cruciaal. Je wil ze namelijk ook kunnen delen tijdens video vergaderingen. Of er tegelijkertijd aan werken met een of meerdere collega’s. Je wil de documenten centraal kunnen opslaan zodat iedereen met de juiste bevoegdheden er toegang tot heeft. En ze ook kan vinden. 2020 heeft geleerd dat de digitale transformatie van data en documenten centraal dient plaats te vinden. Met software tooling die op basis van protocollen en processen zijn ingericht. En die voorzien in simpele workflows die voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar zijn. De early adaptors waren hier al mee van start gegaan in 2019 of eerder. En hebben in 2020 de puntjes voor het nieuwe normaal op de i gezet. Maar veel bedrijven zijn nog niet zo ver. En zijn pas in 2020 begonnen met de eerste schreden op het digitale transformatie pad. Of waren te druk met het hoofd boven water houden en hebben het uitgesteld tot 2021. Op het moment dat je kiest voor een nieuwe Printer Kopen of Printer Huren onderzoek dan in hoeverre de Printer en of Multifunctional (mfp) aansluit bij jouw digitale transformatie software, processen en workflows. Kan een thuiswerker met een druk op de knop een fysiek document digitaal scannen naar een dossier in de cloud? En dit document vervolgens delen en bewerken met collega’s? Een extra belangrijk criteria bij Printer Kopen en Printer Huren is de digitale transformatie connectiviteit. Vraag hiernaar bij je Printer leverancier. En je kan de vraag uiteraard ook stellen voor je bestaande printerpark. 

Dit zijn de belangrijkste drie trends voor 2021 als het gaat om Printer Kopen en Printer Huren. Het zal U niet verbazen dat de drie trends allen draaien om de digitale transformatie. Wijverhurenprinters is de digitale transformatie van de traditionele Print Industrie. Ons bedrijf is sedert de oprichting volledig ingericht om online te communiceren en digtaal samen te werken met onze klanten. Daarom hebben wij hard gewerkt om het jaar af te sluiten met de lancering van ons nieuwe en tweede platform Wijverkopenprinters. Heeft U het platform al gezien? Neem gerust een kijkje; https://wijverkopenprinters.nl/producten/

Dan rest ons niets anders dan U te bedanken voor het vertrouwen dat U ons geschonken heeft in 2020. Wij wensen U en Uw dierbaren veel gezondheid, liefde en zakelijke voorspoed voor 2021. 

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->