blog


Printer zonder cartridges

Een printer zonder cartridges: lagere kosten per afdruk

Als je veel of vaak moet printen en iets wilt iets doen aan de hoge kosten per afdruk, dan is het zeker aan te raden om je inkjetprinter te vervangen door een laserprinter. Een laserprinter is wat duurder in aanschaf, maar die eenmalige investering heb je binnen afzienbare tijd weer terugverdiend. Deze printer zonder cartridges maakt namelijk geen gebruik van vloeibare inkt, maar van toner. Met toner kun je minstens vier keer zoveel afdrukken maken als met een cartridge. Dat betekent aanzienlijk lagere kosten per afdruk.

 

Bijkomende voordelen van een printer zonder cartridges

De lagere kosten per afdruk zijn niet de enige voordelen van een printer zonder cartridges. Waar de gemiddelde inkjetprinter maximaal 15 pagina’s per minuut kan afdrukken, hebben laserprinters afdruksnelheden tot wel 70 pagina’s per minuut. Dit is met name voor zakelijke gebruikers met hogere printvolumes ideaal. En omdat toner veel langer mee gaat, heb je ook niet meer het probleem dat printopdrachten geregeld onderbroken moeten worden om de lege cartridges te vervangen.

 

Interesse in een printer zonder cartridges?

Ben je inmiddels overtuigd van de voordelen van een printer zonder cartridges maar twijfel je nog vanwege de initiële investering? Bij Wij Verhuren Printers hoef je je daar geen zorgen over te maken! Bij ons huur je een laserprinter voor een vast, laag bedrag per maand, inclusief levering, installatie, service en garantie. Vraag gerust een offerte op maat aan, dit is geheel vrijblijvend!

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->