Populaire Bedrijfsprinters

 

 

Bedrijfsprinter nodig? Dit moet je weten

Als je een bedrijfsprinter moet aanschaffen voor je bedrijf, zijn er een hoop overwegingen die je moet maken. Het is belangrijk om van tevoren vast te stellen wat de bedrijfsprinter allemaal moet kunnen. Wil je alleen kunnen printen, of ook scannen en/of kopiëren? Hoef je voornamelijk zwart-witte tekstdocumenten uit te printen, of moet je ook veel kleur printen? Moet je alleen op A4 formaat printen, of ook op andere formaten? Zodra je dit helder hebt, kun je een printer gaan uitzoeken. Daarbij is het essentieel om niet alleen naar de prijs van de printer te kijken, maar ook naar de gebruikskosten en de printcyclus. Door een schatting te maken van het zakelijke gebruik (het gemiddelde aantal afdrukken) en de bijbehorende gebruikskosten (o.a. prijs van de inkt of toner) kun je de totale kosten per afgedrukte pagina berekenen, en wat je uiteindelijk echt kwijt bent aan de bedrijfsprinter. Wil je zeker weten dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan, dan kun je bij ons een bedrijfsprinter huren.

 

Een bedrijfsprinter huren bij WijVerhurenPrinters.nl: de voordelen

Huur je een bedrijfsprinter bij WijVerhurenPrinters.nl, dan profiteer je van vele voordelen. Om te beginnen hanteren wij zeer aantrekkelijke huurtarieven, wat mogelijk is doordat wij veel minder kosten hebben dan andere printerleveranciers – geen grote kantoren, geen eigen wagenpark, en geen verkoopteam. De huurprijs is bovendien all-in. Dat betekent dat niet alleen de bedrijfsprinter zelf bij de huurprijs is inbegrepen, maar ook de levering, de installatie, de aansluiting op het netwerk en het gebruik van Xerox Remote Print Services. En als je bedrijfsprinter een storing heeft? Dan hoef je ons alleen maar te bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een deskundige monteur naar je toe om het probleem te verhelpen, zodat jij meteen weer verder kunt. Met andere woorden: je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte bijkomende kosten en weet altijd exact waar je aan toe bent.

 

Direct online een bedrijfsprinter huren

Ben je overtuigd door de voordelen van een bedrijfsprinter huren? Zodra je de gewenste bedrijfsprinter op onze website geselecteerd hebt (en eventuele extra accessoires hebt aangevinkt, kun je direct bestellen. Wij gaan direct voor je aan het werk om de gekozen bedrijfsprinter klaar te maken. We nemen binnen een dag contact met je op om een afspraak te maken voor de levering en installatie van je nieuwe bedrijfsprinter.

Twijfel je nog over welke bedrijfsprinter het best geschikt is voor jouw onderneming? Of heb je nog andere vragen met betrekking tot het huren van een bedrijfsprinter? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van WijVerhurenPrinters.nl. Onze bedrijfsprinter experts zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en chat en staan je graag te woord!

 

Top vragen!

Ik ben op zoek naar een handleiding voor mijn machine. Waar kan ik die vinden?
Ik heb al een printer, ik wil er nog een bijbestellen, kan deze in de zelfde overeenkomst worden opgenomen?
Ik betaal huur maar wat zit er in de huursom en wat niet?