blog


Printer huren of kopen?

Een printer kopen

Een van de grootste voordelen van een printer kopen, is dat de printer na aankoop gewoon van jou is. Dit vereist natuurlijk wel dat je organisatie over voldoende liquide middelen beschikt om zo’n aankoop te kunnen doen. Een eenvoudige printer zal niet veel kosten, maar als je een multifunctionele printer nodig hebt die in staat is om veel grote opdrachten te verwerken, dan kunnen de kosten van aanschaf al snel oplopen. Maar dat geldt ook voor de onderhoudskosten. En dat brengt ons bij een groot nadeel van het kopen van een printer. De meeste organisaties sluiten geen onderhoudscontract af als zij een printer kopen. Dat betekent niet alleen dat het doorgaans langer duurt voordat een storing verholpen is, maar ook dat je zelf moet zorgen dat de printer tijdig onderhoud krijgt. En dan zijn er nog de kosten voor verbruiksmaterialen. Er dienen regelmatig inkt, toners en papier ingekocht te worden om de printer draaiende te houden. Dit zijn terugkerende kosten die vaak behoorlijk onderschat worden.

Een printer huren

Als je bij WijVerhurenPrinters.nl een printer huurt, dan betaal je een vast, laag bedrag per maand. Je krijgt dan een printer in bruikleen, voor zolang als je deze nodig hebt. De huurprijs is all-in, wat wil zeggen inclusief levering, installatie, service en garantie. Je bent dus altijd verzekerd van snelle hulp in het geval van storingen en tijdig onderhoud. Daarbij is bij bepaalde printers een bepaald aantal afdrukken bij het huurtarief inbegrepen. Het meertarief staat er ook bij vermeld. Je wordt dus niet achteraf met allerlei onverwachte kosten geconfronteerd en weet altijd precies waar je aan toe bent!

Een printer huren is met name interessant voor organisaties die behoefte hebben aan multifunctionele printers met veel uiteenlopende afdrukmogelijkheden, alsmede voor zij die elke maand weer grote afdrukvolumes moeten verwerken. Ook voor organisaties waarbij flexibiliteit en schaalbaarheid de voorkeur heeft, kan een huurconstructie de ideale oplossing zijn.

Conclusie

Heb je slechts een eenvoudige inktjetprinter nodig om af en toe eens wat mee uit te printen? Dan kun je het beste gewoon een printer kopen. Maar als jouw organisatie behoefte heeft aan een geavanceerde, multifunctionele printoplossing die in staat is om grote volumes te verwerken, dan is een printer huren zonder twijfel de beste keuze.

 

Vragen?

Vragen naar aanleiding van dit artikel? Kunnen we je ergens mee helpen? Neem vrijblijvend contact op met onze Wijverhurenprinters.nl helpdesk op 0570-832364 of stuur een mailtje naar contact@wijverhurenprinters.nl.  

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->