blog


Grootformaat Printer! De WIJverkopenprinters top 3 onder de 1.000,00 euro

Veel bedrijven en particulieren hebben nog geen Grootformaat printer. En laten we eerlijk zijn, voor nog geen 1.000,00 euro is dat mogelijk. Maar waarom zou je een Grootformaat printer willen aanschaffen? Je bent hobby of professioneel fotograaf en je wilt jouw unieke foto’s kunnen vereeuwigen in een print. En aan de muur hangen. Of je bent een bedrijf en je wil in jouw winkel of showroom display reclame en aanbiedingen op Grootformaat kunnen printen. Of je bent een Grafische ondernemer en je ziet mogelijkheden om aan jouw klanten Grootformaat prints te bieden. En dan zijn er nog wel meer redenen te bedenken waarom het aanschaffen van een Grootformaat printer aantrekkelijk is. Gewoon binnen handbereik en elke dag beschikbaar. Wat is onze top 3 onder de 1.000,00 euro? In willekeurige volgorde want onze merken Canon, HP en Epson maken fantastische grootformaat printers.

Grootformaat printer onder de 1.000,00 euro, Epson SC-T2100

 

 De SC-T2100 is het Epson instapmodel voor Grootformaat printen. Wilt U technische tekeningen tot 24 inch formaat kunnen printen dan is de Epson SC-T2100 een ideale Grootformaat printer voor Architecten, Technische bureaus of bouwbedrijven. Maar ook Reclameposters zijn eenvoudig te plotten met deze geweldenaar.

De Epson SC-T2100 is een moderne grootformaat printer en kan aangestuurd worden vanaf de mobile device.

U kunt printen vanaf de rol, maar ook op losse A3 vellen.

De Epson SC-T2100 print met UltraChrome XD2-pigmentinkten en die zijn bovendien vlek- en waterbestendig.

 

Wilt U meer informatie? Klik hier voor alle details en de prijs;

https://wijverkopenprinters.nl/groot-formaat-printer/epson-sc-t2100/


Grootformaat printer onder de 1.000,00 euro, HP DesignJet T125


De HP DesignJet T125 is een 24 inch grootformaat printer met een ultra kleine footprint. En daarom past de plotter makkelijk in een kantoor, drukkerij en of bouwkeet. De DesignJet T125 is mobiel aan te sturen via Apple Airprint en dat maakt het buitenwerken op een bouwplaats extra interessant. De Grootformaat printer weegt slechts 25 kg en is makkelijk te verplaatsen. Last minute bouwtekeningen plot je binnen no time uit.

 

Wilt U meer informatie? Klik hier voor alle details en de prijs;

 

https://wijverkopenprinters.nl/groot-formaat-printer/hp-designjet-t125-printer/

 

Grootformaat printer onder de 1.000,00 euro, Canon ImagePROGRAF TM-200

 

 

Ook deze 24 inch topper is vanaf de Apple Iphone of Ipad aan te sturen via Apple AirPrint. Deze 5 kleuren Grootformaat printer beschikt over grote inkttanks en plot in een 2.400 x 1.200 dpi printresolutie. Er is een Cloud integratie en gratis wordt een MS Office plugin meegeleverd. Bovendien bieden de nieuwe ontwikkelde LUCIA TD inkten afdrukken die in hoge mate UV- en waterbestendig zijn. U kunt Grootformaat printen voor binnen en buiten toepassingen.

Wilt U meer informatie? Klik hier voor alle details en de prijs;

https://wijverkopenprinters.nl/groot-formaat-printer/canon-imageprograf-tm-200/

Dit is onze top 3 in de categorie Grootformaat printer onder de 1.000,00 euro. Alle drie zijn het fantastische plotters. Want onze partners HP, Canon en Epson zijn de marktleiders als het gaat om Grootformaat printen in Nederland. Welke van deze 3 plotters de beste keuze is voor U? Dat hangt af van uw persoonlijke wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op via 085-0645459 voor een advies op maat. Maar U kunt ook op de linkjes klikken van de drie Grootformaat printers en meer informatie bekijken in onze webshop.

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->