blog


Waar kan ik mijn printer kopen?

Als U de vraag “waar printer kopen” intypt als zoekterm bij Google dan vind U op de eerste pagina vooral E-commerce bedrijven en adverteerders. Is het dan aan te bevelen om hier direct een bedrijf te selecteren en tot koop over te gaan? Of kan je beter eerst voor jezelf een aantal vragen beantwoorden om te begrijpen welke wederverkoper het beste past bij jouw situatie en eisen? Wij proberen U in deze blog wat inzichten te geven hoe de wereld achter de vraag “waar printer kopen” in elkaar steekt.

Hoe zie ik de bomen door het bos? Doe de printerscan en ontdek het antwoord op waar printer kopen!

We gaan deze vraag beantwoorden op basis van de vier Printerfabrikanten, wereldwijd de zakelijke Marktleiders, waar Wijverhurenprinters een reseller overeenkomst mee heeft afgesloten. De vier marktleiders Xerox, Ricoh, Canon en HP verschillen in grote lijnen niet heel veel van elkaar als het gaat om de Marketing en Verkoop strategie. Canon en HP richten zich meer dan Xerox en Ricoh ook op de Particuliere Consument. Waarbij Xerox en Ricoh zich vooral focussen op de zakelijke markt. De vraag “waar printer kopen” beantwoorden komt automatisch uit bij de vraag welke type Printer(s) en of Multifunctionals U naar op zoek bent en welk type contract het beste aansluit bij Uw wensen en eisen. Onze eerste tip is om de Printerscan te doen. Aan de hand van een aantal logische vragen krijgt U vrijblijvend en gratis een advies. Surf naar https://www.printerscan.nl en beantwoord de vragen.

Hoe werken de distributiekanalen van Xerox, HP, Ricoh en Canon?

Op de websites van deze Printerfabrikanten kunt U de wederverkopers, ook wel resellers genoemd, vinden. Vaak op basis van Uw regio, maar ook op basis van de competenties van de Reseller. De partner status van de reseller en bijvoorbeeld de ervaring met Managed Print Services. De twee belangrijkste waardecriteria kan je zelf indelen op Volume en Value. Volume zijn de zogenaamde oneerbiedig genoemde dozenschuivers. Dit zijn vaak de grote E-commerce bedrijven met meer dan 200.000 artikelen in de webshop. Value zijn de resellers die op basis van Accountmanagement en specialisatie meer adviserend te werk gaan. 

E-commerce bedrijven hanteren scherpere prijzen omdat zij met lagere kosten en minder advies en service de producten verkopen. Zij kunnen genoegen nemen met een lagere marge. De Value resellers hebben hogere kosten als gevolg van dure Account- en Sales Managers die als opslag in de prijs verrekend zijn. Daarentegen zijn de value resellers echte specialisten en geven ze een gedegen advies. Aan U de keuze welke van de twee het beste past bij Uw situatie om het antwoord op de vraag “waar printer kopen” te vinden. En waar hoort Wijverhurenprinters in dit rijtje thuis?

Waar printer kopen? Bij Wijverhurenprinters uiteraard! Waarom?

Wijverhurenprinters is het beste van twee werelden. Met ruim 30 jaar ervaring aan de Value kant van de Printer Industrie kunt U zich geen beter advies wensen. Kosteloos voor U hebben wij het platform https://www.printerscan.nl opgezet. Geen dure Accountmanager maar gewoon online Uw advies ophalen 24/7 zoals dat hoort in deze moderne en digitale wereld. Of wij ook bereikbaar zijn om Uw vragen te beantwoorden? Uiteraard! Via de telefoon, email maar ook via de chat op onze website https://wijverhurenprinters.nl/producten/ . En onze klanten hebben ons beloond met een 9,6. Test ons en doe gratis de Printerscan via https://www.printerscan.nl . Passen Uw wensen en eisen niet bij ons dan krijgt U van ons gratis het advies welk bedrijf beter bij Uw situatie past. Samenvattend, U krijgt bij ons een gedegen en eerlijk advies voor een scherpe online prijs. Hopelijk hebben wij hiermee Uw vraag “waar printer kopen” beantwoord.

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->