Populaire Printers

Top vragen!

Ik ben op zoek naar een handleiding voor mijn machine. Waar kan ik die vinden?
Ik heb al een printer, ik wil er nog een bijbestellen, kan deze in de zelfde overeenkomst worden opgenomen?
Ik betaal huur maar wat zit er in de huursom en wat niet?

Waarom een printer leasen?

De aanschaf van een nieuwe printer is vaak niet eens de grootste kostenpost. Het zijn de (veelal verborgen) kosten die er later nog bij komen die aantikken: leveringskosten, installatiekosten, voorrijkosten, onderhoudskosten, reparatiekosten en natuurlijk de kosten voor toners. Maar jij wilt natuurlijk gewoon weten waar je aan toe bent! Daarom biedt WijVerhurenPrinters je de mogelijkheid om een printer te leasen. Je betaalt dan een vast, laag bedrag per maand, en krijgt van ons de printer van je keuze. De kosten voor levering, installatie, verbruikersmaterialen en arbeidsloon bij reparatie zijn gewoon bij de lease prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de Xerox Remote Print Services. Je bent op deze manier niet alleen veel goedkoper uit, je weet ook gewoon waar je aan toe bent wat kosten betreft.

 

Tips voor de juiste printer leasen

Als je een printer gaat uitzoeken, dan kies je natuurlijk niet zomaar de eerste de beste. Bij het selecteren van een printer is het ten eerste belangrijk om inzicht te hebben in de vaste en variabele kosten. De goedkopere printers werken vaak met erg dure toners die doorgaans nog duurder zijn dan de printer zelf. In de regel geldt: hoe groter de printer, hoe lager de afdrukprijs. Dus moet je veel en vaak printen, dan ben je achteraf aanzienlijk goedkoper uit als je investeert in een wat duurder apparaat. Kijk ook goed naar de functies van de printer die je wilt aanschaffen. Heb je behoefte aan de mogelijkheid om zonder computer te kunnen printen? Kijk dan naar printers met WiFi en Bluetooth – draadloos printen gaat veel makkelijker en sneller dan wanneer je met USB-sticks en geheugenkaartjes aan de slag moet

 

Ja, ik wil online een printer leasen!

Een printer leasen is zo geregeld op WijVerhurenPrinters.nl. Op onze website kun je op je gemak het volledige assortiment printers bekijken. Zodra je de gewenste printer en eventuele extra’s hebt geselecteerd, klik je op ‘Bestel.’ Wij nemen binnen een dag contact met je op om een datum te prikken voor de levering van je nieuwe printer. Deze zullen onze Xerox specialisten dan ook meteen voor je installeren en aansluiten. Die service zit gewoon bij de lease prijs inbegrepen! Zijn er nog onduidelijkheden met betrekking tot een printer leasen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bellen of mailen, of gebruik maken van de chat service. Onze printer experts beantwoorden graag al je vragen!

 

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->