Scannen via Windows

Wanneer je een scanner (of multifunctionele printer) geïnstalleerd hebt op je computer, kun je de ingebouwde scanner-software gebruiken. Maar die is, afhankelijk van het soort scanner dat je hebt, niet altijd even makkelijk in gebruik. Gelukkig kun je er ook voor kiezen om de eenvoudige scan-app in Windows 10 te gebruiken. Deze app werkt niet met hele oude scanners, maar als je een relatief nieuw exemplaar hebt is de Scan app een prima alternatief voor wie geen zin heeft om zich in gecompliceerde scanner menu’s te verdiepen.

Volg de onderstaande stappen om een document te scannen via Windows 10:

Stap 1

Open de Scan app vanuit het Start menu. Als je de Scan app niet direct ziet staan, klik dan op All Apps / Alle Applicaties linksonder in het Start menu. Zodra je op de Scan app klikt wordt het programma geopend. Als je een melding krijgt dat de scanner niet verbonden is, zorg dan dat je de USB-kabel hebt aangesloten en dat de scanner aan staat. Als de scanner is aangesloten en ingeschakeld, laat de Scan app de naam van je scanner zien en het bestandsformaat dat gebruikt wordt om je bestanden op te slaan.

Stap 2

De standaardinstellingen werken prima voor de meeste opdrachten. Maar als je de instellingen van de Scan app wil configureren kun je op de Show More / Toon meer link klikken. Er wordt dan een venster geopend waar je allerlei zaken kun aanpassen, zoals de kleurmodus, de resolutie en de map waar de scans worden opgeslagen.

Stap 3

Klik op de Preview / Voorvertoning knop om een voorvertoning van je scan te bekijken. Als de voorvertoning niet naar wens is, kun je een stap teruggaan om de instellingen te wijzigen en het opnieuw te proberen.

Stap 4

Ziet de voorvertoning er goed uit? Klik dan op de Scan knop. Zodra je scanner klaar is met scannen, klik je op de View / Bekijk knop om je scan te bekijken. De Scan app heeft je document gescand met de instellingen die je hebt ingesteld en je scan opgeslagen in de aangegeven map.