blog


PageWide van HP: een compleet nieuwe manier van printen

Hoeveel tijd en geld zou je besparen als je op een compleet nieuwe manier kon printen? Sneller, efficiënter en met minder stroom. De nieuwe PageWide technologie van HP maakt het mogelijk. De kwaliteit van HP's duurste high-end digitale webpersen met de hoogste snelheden en de beste beveiliging.

Nieuwe printtechnologie voor zakelijk gebruik

Een printperformance die in alle opzichten verbeterd is. Met PageWide introduceert HP een nieuwe generatie printtechnologie voor zakelijk gebruik. De nieuw lijn werkt met de hoogste snelheden, de beste printerbeveiliging, is energiezuinig en voordeliger. Dat scheelt al snel 20 procent van de gebruikskosten.

High-end afdrukken

PageWide is gebaseerd op de technologie die is ontworpen voor HP's duurste high-end digitale webpersen. Afdrukken worden in één keer over de volledige breedte van een pagina geprint, in plaats van lijn voor lijn. Diezelfde techniek is nu ingebouwd in een nieuwe serie desktopprinters en MFP’s.

Duizelingwekkende snelheden

PageWide biedt de hoogste printsnelheid in zijn klasse en kan met gemak 75 pagina’s per minuut afdrukken. 42.240 minuscule spuitmondjes op een printkop brengen de inkt aan op een bewegend vel papier. Het resultaat: professionele prints, die water-, veeg- en lichtbestendig zijn. De precieze beweging van het papier zorgt voor de beste printkwaliteit en werking.

Auto repair

Functioneert één van de spuitmondjes niet naar behoren? PageWide beschikt over automatische detectie en printkoponderhoud!

Duurzaam printen

Een beter milieu begint bij je printer! Daar draagt HP graag een steentje aan bij. De printers zijn zo ontworpen dat ze minder stroom gebruiken dan laserprinters, maar wel dezelfde kwaliteit leveren. De printer hoeft niet op te warmen, wat ook extra tijd scheelt. Scannen, kopiëren en faxen kan gelijktijdig met afdrukken. PageWide printers hebben, in tegenstelling tot printers met een toner, geen fuser nodig. Ook hiermee wordt aanzienlijk bespaard op stroom. Ze zijn dan ook ENERGY STAR®-gecertificeerd.

HP PageWide printer huren? Neem vrijblijvend contact op en vraag ons naar de mogelijkheden. We vertellen je er graag alles over!

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten