blog


De Grootformaat printer voor de professionele en amateur fotograaf die Kunst willen maken van hun bijzondere foto’s.

Fotografie is een hobby die sterk gegroeid is de afgelopen jaren. En fotografen hebben hun technologie fors uitgebreid in lockdown 2020. Nieuwe camera, nieuwe lenzen, een bijzonder statief, bewerkingssoftware en of andere accessoires en benodigdheden. Fotografie wordt mede gestuwd door de populaire apps Instagram en Pinterest. Maar laten we ook niet vergeten dat de camera’s in onze mobiele telefoons steeds beter worden en verbluffende resultaten kunnen leveren. Er zijn zelfs fotografen die 100% van hun fotografie werk maken met een smartphone. En zo met de Apple Iphone of Samsung Galaxy Kunst creëren. Maar hoe laat je jouw fotografie Kunst tot leven komen?

Zonder Grootformaat Printer en Epson Digigrafie is er geen Fotografie kunst.

Is dit een boude uitspraak? Of schuilt er waarheid in? Want hoe kan je jouw foto’s eenvoudig op papier vereeuwigen? Voor kleine oplages blijft de grootformaat printer bij uitstek de wijze om foto’s te printen. (Zeef)drukken is namelijk meer bewerkelijk en ook geen technologie die je makkelijk vanuit een klein kantoor of thuis kantoor gaat inzetten. Epson heeft dat goed begrepen en is de wereldwijde specialist als het gaat om grootformaat printers voor Fotografie en Kunst. De onderscheidende vermogens van kleurbereik, detaillering, technologie en printmedia komen samen in een kunstzinnig eindproduct. De Epson lay-out software bevordert maximale kwaliteit vanuit de Ultra-Chrome inkten. En daarbij heeft de gebruiksvriendelijkheid bij het design van de software voorop gestaan. Befaamd Natuur fotograaf Patrick Blin heeft dit samenkomen van alle facetten gedoopt tot Epson Digigrafie.

Bekijk de duiding van Digigrafie door Patrick Blin in deze video;

De Epson Sure Color Grootformaat printer serie maakt het verschil.

Deze Epson Grootformaat printer serie is bij uitstek geschikt voor de fotograaf. En biedt in alle prijsklassen plotters die foto’s kunnen vereeuwigen op papier. Ook in formaten zijn er diverse mogelijkheden. Wil je een compacte grootformaat printer die op het bureau past? Of heb je genoeg ruimte voor het plaatsen van een stand-alone plotter die vanaf een of meerdere rollen jouw producties kan afdrukken? Jouw keuze valt of staat met de hoeveelheid prints die je wil gaan maken en het afdrukformaat van jouw keuze. Wijverhurenprinters heeft een favoriete fotografie grootformaat printer en dat is de Epson Sure Color SC-P5000 serie.

De Epson Sure Color SC-P5000 is onze favoriete Grootformaat fotografie printer

Waarom? Omdat deze serie een compacte behuizing kent en makkelijk op een tafel en of bureau te plaatsen is. Daarnaast kunt U foto’s afdrukken tot en met A2+ formaat (17 inch). Een ideaal formaat voor fotografie. Met dank aan het aantal van 11 verschillende en de Ultra Chrome HDX inkten kunt U tot 99% Pantone nauwkeurige afdrukken realiseren. Kwaliteit en Kleurbereik gaan hand in hand. Dat maakt deze grootformaat printer ook geschikt als proefprinter voor (foto) grafische producties. Optioneel is daarbij nog Violet inkt te verkrijgen. Deze laatste optie is alleen van belang als je de printer als proefprinter wil inzetten.

Neem een kijkje in onze webshop om de drie modellen naast elkaar te vergelijken;

https://wijverhurenprinters.nl/compare

Wil je meer weten over de Epson Sure Color serie en welke grootformaat printer het beste past bij jouw wensen, bel ons dan via 085-0645459.

Ervaringen van onze klanten

 

Onze klanten

-->