Populaire Printers

Xerox Versalink C7000 A3 Printer
HP PageWide Pro 750dw A3 Printer
Xerox Versalink C7020 Desktop A3 Printer
Xerox Altalink B8055 A3 Printer

 

 

A3 Printer Huren

Druk je regelmatig grotere documenten af? Dan biedt een A3 printer uitkomst. A3 printers zijn er als laserprinter en als inkjetprinter, in zwart-wit en als A3 kleurenprinter. Voor printen op hoge afdruksnelheden en een breed scala aan papiersoorten.

De voordelen van een A3 Printer 

Veel mensen gebruiken thuis of op kantoor een ‘standaard’ A4 printer. Afdrukken in groter formaat worden uitbesteed aan een drukkerij. Laat je regelmatig grotere documenten afdrukken, dan is een A3 printer op kantoor vele malen goedkoper, dan inkopen bij een drukker. Maar een A3 printer biedt meer voordelen:

 

  • besparen op printkosten bij de drukker
  • het bespaart tijd in het werkproces als je in eigen huis kunt afdrukken
  • perfecte fotoprints
  • afdrukken in groot formaat
  • hoge afrduksnelheden
  • mooi resultaat op een breed scala aan papiersoorten

 

Waar je op moet letten bij de aanschaf

Wijverhurenprinters.nl verhuurt diverse A3 printers, die ook allen diverse features bieden. Voor aanschaf is het goed om op een aantal zaken te letten.

 

Zwart-wit of kleur?

Druk je veel foto’s en andere grafische elementen af in A3 of gebruik je de A3 printer juist alleen voor tekstdocumenten? Het is goed om jezelf deze vraag te stellen, voordat je een keuze maakt qua model. Veel grafische prints vragen om een A3 kleurenprinter, documenten kunnen in zwart-wit worden geprint.

Laserprinter of inkjetprinter?

Een laserprinter is vooral handig voor wie veel print. In tegenstelling tot inkjetprinters, gebruiken laserprinters geen inkt maar poeder. Ze kunnen vliegensvlug printen en zijn in verhouding veel voordeliger. Kwalitatief zijn laserprinters juist beter. Print je veel afbeeldingen en andere full color bestanden? Dan is een laserprinter aan te raden.

All-in one printer?

Printers kunnen tegenwoordig niet alleen printen maar bijvoorbeeld ook faxen, scannen en kopiëren: zogenaamde all-in-one printers. Wil je een alleskunner, die een hoop ruimte bespaart op kantoor? Of heb je deze extra opties eigenlijk niet nodig?

Meer informatie over onze A3 printers? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder!

Top vragen!

Ik ben op zoek naar een handleiding voor mijn machine. Waar kan ik die vinden?
Ik heb al een printer, ik wil er nog een bijbestellen, kan deze in de zelfde overeenkomst worden opgenomen?
Ik betaal huur maar wat zit er in de huursom en wat niet?